Julkort med Magnolia

Då var det dags för mig, Malin, att gästblogga igen. För mig är det ovanligt att använda Magnolias stämplar på mina kort, men den här Tilda gillar jag verkligen. Hon är så fin där hon sitter med lilla griseknoen i famn. Till kortstommen har jag använd kraft papper och det mönstrade papperet, the day before xmas, kommer från Magnolia. Jag har använt både fram och baksidan. Jag har använt dies från Nellie Snellen, för att stansa ut den röda stjärntamen bakom Tilda. Just denna verkar vara slut, men det finns många andra fina och användbara i butiken.

Julkort Magnolia

Blommorna kommer från You Do och de röda pyntebären i mitten kommer från mina egna gömmor. Under blommorna sticker det fram gröna kvistar, som jag stansat ut i grön cardstock med hjälp av min favoritpunch från Nellie Snellen, nämligen Floral Punch – Branch 1. Spetsen jag har använt hittar ni HÄR men det finns många fina spetsar som är väl värda att tittas på 🙂 Nettan har många fina charms i butiken och jag har använt ett par fina julklockor som inte verkar vara upplagd i webshopen, eller så har de tagit slut.

Julkort Magnolia insida

På kortets insida har jag stämplat Tilda igen, dock utan att färglägga henne. Texten kommer från Bildmålarna. På kortes baksida har jag maskat in griseknoen i min personliga stämpel.

Julkort Magnolia baksida

Jag hoppas ni fått lite inspiration till att själva börja med julkortstillverkningen. Det är snart dags att lägga korten på brevlådan så att de kommer fram i tid innan jul.

Annonser

Single Post Navigation

8 thoughts on “Julkort med Magnolia

 1. Vilket fint julkort, gillade den söta lilla grisen i hennes knä.

 2. Ett jättefint kort! =)

 3. Margareta Gudmundsson on said:

  Så fint kort du har gjort!

 4. Himla fint julkort. Söt magnolia stämpel 🙂

 5. Jennica on said:

  Vilket fint kort! Du har lagt ner mycket jobb – framförallt med maskningen i den personliga stämpeln – det gav verkligen knorr (!) till kortet! Vem blir den lyckliga som får det med sin julpost?

 6. ann-sofie hofgren on said:

  säljs god jul stämpeln hos er?

 7. Catharina Broman on said:

  Jättegulligt kort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: