Sätt färg på kortet

Hejsan!

Idag tänkte jag inspirera er att sätta färg på kortet. Ni som var på Gävle scrapmässa och tittade på min demo känner säkert igen dessa kort. Först ut är ett gratulationskort. Jag har lekt med två olika masker från Tim Holtz, bubble och dot fade. Färgprodukterna jag använt är Dazzlers licorice och Texturez patina. Två underbara färgpasta att arbeta med. De är dryga och lätta att använda. Runt kanten har jag ritat en söm med en svart zigpenna. Dekorerat har jag gjort med två utstansade stjärnor, blommor, knappar och utstansade blad.

Hip Hip Hurra

Nästa kort är också ett gratulationskort, däremot ett som kommer lite för sent! Ja, det händer faktiskt att man glömmer bort en födelsedag och då är denna text helt enkelt perfekt. Här har jag satt färg på kortet med Texturez brick wall och Texturez patina. Färgen använde jag tillsammans med Tim Holtz stencil bubble. Dekorerat med två ihopsatta blommor, en knapp och metallblad.

Om detta kort kommer försent...

Det sista kortet blev ett tackkort. Till detta kort har jag satt färg på kortet med Tim Holtz stencil dot fade och Dazzlers grape-tastic. Utav tre sorters washi tape har jag skapat vimplar som jag fäst under min textruta. Dekorerat med lite olika sorters blommor, en knapp och utstansade blad.

Tackkort 1

Att sätta färg på sina kort är så roligt. Något jag rekommenderar er att testa om ni ännu inte har gjort det.

Ha en underbar dag!

Malins sign

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: